Jachthaven W.V. De Val, in Hoedekenskerke, Zeeland

Dit is de informatiepagina van W.V. De Val, op de waterkaart hieronder zie je de jachthaven in zijn directe omgeving. Rechts vind je de contactgegevens en indien van toepassing de website van deze jachthaven. Wil je meer informatie toevoegen over deze jachthaven? Laat het even weten, dan zetten we het erbij!

Zoom in om de objecten te zien

 

Open de Waterkaart voor Hoedekenskerke in een volledig venster

 

 

Meer jachthavens in de buurt

 

Het weer in Hoedekenskerke, nu:

21.6°C

Licht bewolkt

Het actuele weer in Hoedekenskerke is Licht bewolkt
Windkracht 2 bft | 3.9 knopen | 7.2 km/h
Windrichting Oost
Windpijl
Straks: Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking

 

Uitgebreide weersverwachting voor Hoedekenskerke (klik)

 

 

Verder zoeken

Overzicht van Jachthavens in Zeeland
 
Jachthavens in heel Nederland

 

Contactgegevens
W.V. De Val

Adres
Nieuwe Veerweg 2
4433 BB Hoedekenskerke

Contact:
Telefoonnummers 06-54613737 / 06-53162091
 
Website
http://www.jachthaven-hoedekenskerke.com
 
wsvdeval@gmail.com
 
• Onze mooie jachthaven is gelegen aan het Middelgat op de Westerschelde stroomafwaarts van Hansweert. Dit is de oude veerhaven van de veerdienst Hoedekenskerke – Terneuzen welke met vereende krachten door de leden werd omgebouwd naar een kleine maar van alle faciliteiten voorziene jachthaven. De jachthaven is het terrein van Watersportvereniging De Val. • U kunt aanmeren aan de nieuwe drijvende steigers (2009 en 2011) voorzien van elektra en water en waar uw boot steeds vlot blijft (+/- 2.0m bij laag water). Wel ligt er voor de haven een slibdrempel zodat u rekening moet houden dat vanaf +/- 3 uur voor tot 3 uur na laag water (getijdentabel Terneuzen) geen in- of uitvaart mogelijk is. Dit is natuurlijk afhankelijk van de waterstanden op dat moment. • De haven is door een dam van betonblokken uitstekend beschut tegen hevige golfslag vanaf de druk bevaren Westerschelde. • Op de kaart ‘Dienst der Hydrogafie/ Westerschelde, Vlissingen tot Antwerpen’ nr. 1803.3 ziet u onze haven in het Middelgat tussen de boeien MG4 en MG6. Voor het aanvaren van de haven gebruikt u best het kaartje in ‘Vaarroute en tips’. • Naast ons wachtlokaal hebben wij 4 camperplaatsen beschikbaar met een schitterend uitzicht over de Westerschelde en de jachthaven. Er is stroom en water, en uiteraard kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen; toilet, was- en douchegelegenheid • Er zijn geen winkels in de onmiddellijke buurt maar met de fiets is het 20 minuten peddelen tot ’s Gravenpolder waar een supermarkt en met ruim assortiment gevestigd is. Direct naast het haventerrein vindt u Surf et Turf, een gezellig café waar u onder het genot van een drankje en een kleine versnapering kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Schelde. Op 100 meter van het haventerrein, achter het oude station van de Stoomtrein van Hoedekenskerke, vindt u GB De Buffer. Naast een leuk speelpark voor kinderen kunt u hier terecht voor een kopje koffie en een maaltijd. • De omgeving is bij uitstek geschikt om lange wandelingen en/of fietstochten te maken. • Omdat wij gaan voor een modale aanpak, zijn onze tarieven daar op aangepast. U betaalt per dag 1.25€ per strekkende meter en elektra kost 1€ per dag (6 amp). • Ook aan de veiligheid werd gedacht met enkel toegang via een poort die ’s avonds op slot gaat en waarvan u een sleutel krijgt. Bij laagwater droogvallende haven, met een diepgang van 1m bereikbaar van 2. 1/2 u voor tot 3 u na hoogwater.
 
Vaste plaatsen: 30
Passantenplaatsen: 6
 

Tarieven

1,25 per strekkende meter met een minimum van € 10,00 per nacht.
 

Foto

Foto W.V. De ValFoto: W.V. De Val
 

Over de Waterkaart Live | Gids

Waterkaart Live is de no-nonsense waterwebsite en app van Nederland. Je vindt hier de belangrijkste gegevens die je als zeevarende, watersporter, zwemmer, waterliefhebber of meteo-geïnteresseerde nodig hebt. Snel en compleet.

Heb je goede ideeën of suggesties, wil je samenwerken of data hergebruiken? Laat het weten, we horen graag van je!
 
Waterkaart Live gratis in je website

Meer weten over Waterkaart Live?
Surfcheck / Waterkaart Live
Rijn en Schiekade 115 F
2311 AS Leiden
(+31) 071-2032041
Kvk: 61380431

post@waterkaart.net
 
Veelgestelde vragen

Download Waterkaart Live
Waterkaart Live, app op de iPad
 
Download Waterkaart Live, de app voor Android   Download Waterkaart Live, de app voor iPhone en iPad