Weerupdate: Brede opklaringen en lokaal op mist. Overdag zonnig

In Friesland komt lokaal dichte mist voor (minder dan 200 m zicht). De komende uren kan zich dit op meer plekken voor gaan doen. In de eerste helft van de ochtend lost de mist snel op.   Lees meer >>

 

Actueel

Image

De Jachthavengids voor Nederland

Nederland heeft meer dan 700 jachthavens. In de jachthavengids vind je ze allemaal, inclusief contactgegevens, en website. Handig geordend per provincie.


De getijcurve

Op de getijdenpagina vind je de voorspelling van het astronomische getij voor 91 plaatsen in Nederland. Daarnaast vind je hier ook de getijcurve, niet alleen met de astronomische verwachting, maar ook met de verwachte opzet. Daarin zijn dus de actuele verwachtingen voor wind en stroming meegenomen. En dat is echt goed: de curve met opzet levert veruit de betrouwbaarste benadering van de verwachte waterstand.

Keuze van de redactie

Windverwachting in knopen en beaufort

Vanaf vandaag vind je in de sectie weer de windverwachting voor de komende 40 uur. Vier keer per dag worden deze op basis van het Harmonie/Arome weermodel van het KNMI vervaardigd. We hebben kaarten met de windsnelheid in knopen en Beaufort. En een extra kaartenset toont ook de luchtdruk.

Over de Waterkaart Live | Gids

Waterkaart Live is de no-nonsense waterwebsite en app van Nederland. Je vindt hier de belangrijkste gegevens die je als zeevarende, watersporter, waterliefhebber of meteo-geïnteresseerde nodig hebt. Snel en compleet.

Heb je goede ideeën of suggesties, wil je samenwerken of data hergebruiken? Er kan heel veel. Laat het weten, we horen graag van je!

Meer weten?
Surfcheck / Waterkaart Live
Molenstraat 1a
2316 TC Leiden
(+31) 071-2032041
Kvk: 61380431

post@waterkaart.net

Download Waterkaart Live
Waterkaart Live, app op de iPad
 
Download Waterkaart Live, de app voor Android   Download Waterkaart Live, de app voor iPhone en iPad